NL Nederlands
Terug naar het overzicht

Woningcorporatie

 

 

Als woningcorporatie bent U ongetwijfeld bekend met de uitdagingen waar we voor staan. Het kabinet houdt vast aan de Europese afspraken om de CO2-uitstoot tegen 2030 met 40% en tegen 2050 met 80% tot 95% te verminderen.

 

Voor woningcorporaties is het van groot belang om rekening te houden met het verdwijnen van gasaansluitingen in hun vastgoedplanning. Daarnaast stijgen de energieprijzen, waardoor de woonlasten voor veel huurders, vooral in sociale huurwoningen, op termijn onbetaalbaar dreigen te worden. Opmerkelijk genoeg is 90% van de huurders zich niet bewust van deze problematiek.

 

De grootste voorraad woningen in Nederland bestaat uit rijtjeshuizen uit de jaren tachtig. Deze woningen zijn dringend toe aan een upgrade om zowel aan de eisen van de overheid als aan de wensen van huurders te voldoen. Renoveren is noodzakelijk, maar dit brengt kosten met zich mee. Bovendien zitten de meeste huurders niet te wachten op een huurverhoging en de overlast die gepaard gaat met renovatie.

 

Als woningcorporatie heeft u baat bij een renovatieoplossing die financieel aantrekkelijk is en minimale overlast veroorzaakt. Het Lociⓟdak, het volledig geïntegreerd zonnepanelendak, biedt hiervoor een uitkomst. De investering en terugverdientijd zijn zeer interessant.

 

Uit een marktonderzoek, uitgevoerd door TNO (Seac) in Eindhoven, blijkt dat het Loci-dak systeem de beste keuze is voor grootschalige renovatie- en nieuwbouwprojecten wat betreft investering en montagesnelheid.

 Zie ook "in the spotlight".

 Voor inspiratie klik hier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

 

Contact opnemen