NL Nederlands

Loci het zonnepanelen-dak voor hellende daken

Loci is het volledig geïntegreerde-, en dak vullend zonnepanelen-dak voor uw nieuwbouw of renovatieprojecten. Loci is de oplossing voor de energietransitie en het hedendaagse efficiënte bouwen. Het esthetisch zonnepanelen-dak combineert de functie van dakbedekking én energieopwekking in één product. Alle toegepaste materialen worden in Europa geproduceerd.

Het volledige dakvlak is gevuld met mooie zwarte frameloze zonnepanelen. De toegepaste zonnepanelen zijn kleiner van formaat dan de traditionele zonnepanelen wat leidt tot een optimale en esthetische dak vulling. Rond sparingen, schoorstenen en dakvensters worden dummy-panelen toegepast met dezelfde esthetische uitstraling als de actieve zonnepanelen waardoor een homogene esthetische uitstraling ontstaat. Door het unieke bevestigingssysteem is er enig reliëf aanwezig waardoor het dakvlak niet de volledige aandacht van de woning trekt. Lees verder voor een volledige technische uitleg.

De investering voor een Loci dak systeem behoort tot een van de beste op de markt ten opzichte van vergelijkbare producten. Door minimalisatie van montagematerialen, combinatie van functies en het gebruik van zoveel mogelijk standaard materialen is een zeer competitief prijsniveau mogelijk gemaakt. Uit een marktonderzoek, uitgevoerd door het Solar Energy Application Centre (Seac) uit Eindhoven, blijkt dat het Loci dak systeem qua investering en montagesnelheid als beste geschikt is voor grootschalige renovatie-, en nieuwbouwprojecten. Door te investeren in het Loci zonnepanelen-dak systeem, de langere levensduur en gegarandeerde kwaliteit blijft u lang profiteren van een uitstekend financieel rendement.

Rebor B.V. is tevens leverancier van op maat gemaakte enkele en dubbele beglazing voorzien van zonnecellen voor verschillende toepassingen zoals vensters, balkonafscherming en gevelbekleding. 

Verder levert Rebor B.V. traditionele zonnepanelen en omvormers voor installateurs en overige professionals in de zonne-energie via de zonnepanelen groothandel.

Voor meer informatie over Loci kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Uw voordelen
  • Esthetisch
  • Hoog rendement
  • Duurzaam
  • Comfort
  • Financieel rendement

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen via onze nieuwsbrief!
E-mailadres
*