NL Nederlands

Geïntegreerde zonnepanelen-dak Loci

Loci is hét geïntegreerde zonnepanelen-dak dat zowel als dakbedekking en als energieopwekker dient. Het is de vervanger van traditionele dakbedekking voor een hellend dak met een strakke esthetische uitstraling.

Esthetische uitstraling

De frameloze zonnepanelen hebben de perfecte pasvorm en bouwmaat voor geavanceerde toepassingen. Daar waar geen volledig zonnepaneel ingepast kan worden wordt gebruik gemaakt van dummie panelen met dezelfde uitstraling waardoor elke dakvorm gerealiseerd kan worden. Er zijn oplossingen voorhanden voor dakvensters, rookgasafvoer, dakkapellen en andere obstakels.

Glas-glas technologie

Door de toepassing van een glas afdekking aan de voorzijde én achterzijde van het paneel is een langere levensduur gegarandeerd en beter beschermd tegen invloeden van buiten (hagel). Door de dubbele glas technologie vallen onze panelen onder brandklasse A en is brandgevaar tot het uiterste beperkt. Geluidstesten conform EN-ISO 717-1 laten zien dat dubbel glas technologie over uitstekende akoestische eigenschappen beschikt.

Watermanagement

Door gebruik van onze gepatenteerde S-profielen wordt een optimale waterdichtheid garandeert. Tussen de paneelkolommen garandeert het bevestigingssysteem een watergeleiding van nok tot dakgoot. Er wordt geen gebruik gemaakt van EPDM-, of rubberafdichting waardoor het watermanagement ook na vele jaren gewaarborgd blijft.

Fysische eigenschappen

Door het langdurig TNO getest ventilatiesysteem van 100mm onder de panelen wordt het systeem optimaal gekoeld en wordt de damp openheid van het dak en de woning gegarandeerd.

Investering

De investering voor een Loci dak systeem behoort tot één van de beste op de markt ten opzichte van vergelijkbare producten. Door minimalisatie van montagematerialen en combinatie van functies is een snelle montage en zeer competitief prijsniveau mogelijk gemaakt.

Download hier de folder met meer informatie.
Gedetailleerde technische details en tekeningen kunt u aanvragen via het contactformulier.

Uw voordelen
  • Esthetisch
  • Hoog rendement
  • Duurzaam
  • Comfort
  • Financieel rendement

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen via onze nieuwsbrief!
E-mailadres
*
Projecten
Nieuws