NL Nederlands
Terug naar het overzicht

Loci in bouw Totaal

26-03-2024

Het volledig geïntegreerde zonnepanelen-dak in BouwTotaal

Het Loci geïntegreerd zonnepanelendak biedt een ideale oplossing voor architecten, bouwbedrijven en woningcoöperaties die duurzaamheid en esthetiek hoog in het vaandel dragen. Geschikt voor projecten van elke omvang, van individuele woningen tot grootschalige bouwprojecten, integreert dit systeem klein formaat zonnepanelen naadloos met het dak en de algehele architectuur. Ongeacht of dat het gaat om dakramen, schoorstenen, dakkappelen of andere obstakels. Het systeem creëert een harmonieuze eenheid, waarbij de zonnepanelen niet alleen groene energie leveren maar ook esthetisch bijdragen aan de uitstraling van het gebouw.

Het systeem zorgt ook voor een goede ventilatie van zowel het dak als de woning, door een ruimte van 100 mm onder de panelen te creëren, wat zorgt voor een effectieve koeling van het systeem en een gezonde vochthuishouding.

Lees het volledige bericht op BouwTotaal.nl.